Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Astăzi intră pe piață noua bancnotă de 50 de euro

in Articole/Economie/Stiri online

În seria „Europa”, după ce deja au fost emise bancnotele de 5 euro, 10 euro și 20 euro, astăzi intră pe piață noua bancnotă de 50 de euro, care este a patra din această serie, potrivit comunicatului BCE.
Bancnotele din seria „Europa” au elemente de siguranță noi care sporesc protecție împotrivă contrafacerii.
Elementele grafice ale bancnotei au fost regândite de graficianul de bancnote independent Reinhold Gerstetter, din Berlin. În etapa de concepere a seriei „Europa”au fost consultați utilizatori cu deficiente de vedere și acest lucru a dus la introducerea unor caracteristici specifice în elementele grafice finale.
Până la epuizarea stocurilor rămase, se vor emite și bancnote din prima serie, în paralel cu seria „Europa”. Apoi, acestea  vor fi eliminate treptat. Valoarea bancnotelor din prima serie se pastrează si pot fi preschimbate pe termen nelimitat la băncile centrale naționale(BCN) din Eurosistem.(foto: Economica.net)

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate