Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Atacatorul de la Londra are un nume: Khalid Masood. Doi dintre răniţi sunt români

in Articole/Centru Media/Evenimente/Extern/Stiri online

   Persoana considerată responsabilă petru atacul terorist de ieri de la Westminster-Londra a fost identificat ca fiind Khalid Masood, informează Poliţia Metropolitană londoneză, pe pagina sa de facebook.

   Khalid Masood, în vârstă de 52 de ani, este britanic, născut în Kent, nu a fost subiectul vreunor investigaţii şi nu există încă informaţii cu privire la intenţia sa de a declanşa un atentat terorist. Totuşi era cunoscut în evidenţele poliţiei pentru violenţe, deţinere de arme albe şi ofense aduse ordinii publice, dar nu a fost acuzat niciodată de acte sau intenţii teroriste. Atentatul a fost revendicat şi de reţeaua teroristă Statul Islamic.

   Khalid Masood este cel care a lovit intenţionat, cu un vehicul, zeci de persoane, la Londra, pe Podul Westminster şi a înjunghiat un poliţist la intrarea în curtea Parlamentului britanic, după care a fost împuşcat mortal de forţele poliţieneşti.

   În atac au fost ucise trei persoane: agentul de poliţie Keith Palmer (48 de ani) plus doi turişti, unul american şi altul spaniol. Alte 30 de persoane au fost rănite. În atac au fost răniţi şi doi cetăţeni români, unul aflându-se internat în stare gravă, iar celălalt rănit uşor. Ministerul Afacerilor Externe a anunţat că Ambasada României în Regatul Unit menține permanent legătura atât cu familia persoanei aflate în stare gravă, cât și cu cetăţeanul român care a fost externat. (foto: Metropolitan Police Service)

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from Articole

Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web