Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Atacul secretarei la bugetul Colegiului Medicilor din Iași. Suma furată timp de trei ani

in Evenimente/Stiri online

O angajată a Colegiului Medicilor din Iași este acuzată că a furat bani din cotizațiile membrilor în perioada 2012-2015. Secretara colaborează cu autoritățile și spune că va înapoia banii pentru a nu fi trimisă în judecată.

Un audit al noului președinte al Colegiul Medicilor din Iași a făcut ca secretara să fie descoperită că fura bani din bugetul instituției de ani buni. În total femeia și-ar fi băgat în buzunar 200.000 de lei. Secretara și-a recunoscut fapta și este dispusă să colaboreze cu autoritățile și să restituie banii pentru a nu ajunge în fața instanței. „Doamna respectiva a semnat un angajament de plată, suma care va fi predată în perioadă mandatului nostru.”, a declarat Liviu Oprea, președintele Colegiului Medicilor Iași.

Între timp secretara a intrat în concediu medical, iar membrii colegiului au făcut modificări privind încasarea cotizației. „Asta este sursa prin care colegiul există, aceste cotizații ale membrilor Colegiului Iași. Din clipa aceea am stabilit ca toată lumea să plătească cotizația în bancă.”, a precizat Cristina Gavril, vicepreședinte Colegiului Medicilor Iași.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate