Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

ATENȚIE ADOLESCENȚI! Balena Albastră este un joc coșmar care îi determină pe tineri să se sinucidă

in Articole/Diverse/Educational/Stiri online
 În Argeș, zece elevi de la două școli, au avut nevoie de îngrijiri medicale deoarece și-au făcut răni pe brațe. Polițiștii care au demarat ancheta spun că este vorba doar de teribilism, dar au demarat campanii de prevenire a efectelor acestui joc. Noi, zicem: OPRIȚI BALENA ALBASTRĂ!
 Ce este acest joc Balena Albastră? 
 Balena Albastră este un joc macabru care a făcut sute de victime în rândul tinerilor din Rusia și Occident. Practic, acest joc presupune 50 de minsiuni care sunt date tinerilor și pe care aceștia trebuie să le îndeplinească, iar ultima sarcină primită de adolescenți este sinuciderea.
Tânărul care vrea să intre în joc trebuie să acceseze mai multe grupuri de pe rețelele de socializare până când își găsește un stăpân(mentor) care va fi „balena” de la care va primi misiuni.
 Zilnic, tânărul primește o misiune despre care nu are voie să spună nimic, pe care trebuie să o ducă la îndeplinire și să demonstreze că a făcut-o prin diverse imagini. Sarcinile sunt variate, se ajunge la automutilare și culminează  cu sinuciderea.
Zeci de sinucideri au avut loc în Rusia, în Europa au loc acțiuni de conștientizare a tinerilor despre riscul la care sunt supuși. Psihicul tânărului acceptat ca participant la joc este studiat de „stăpân” și sarcinile care i se dau acționează asupra lui ducându-l în final la sinucidere.
 În Rusia a fost arestat un moderator al acestui „joc coșmar” care într-un interviu a arătat ca împinge tinerii să se sinucidă.
 Teribilismul, lipsa de afecțiune din partea familiei, oboseala îi fac vulnerabili pe tineri și acești indivizi fără scrupule îi aduc prin misiuni succesive la misiunea finală: SINUCIDEREA.
 OPRIȚI ACEST JOC! Părinți, controlați activitatea in mediul online a copiilor dumneavoastră!(foto:Click)

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate