Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Atenţie! Ce s-a întâmplat ieri cu şoferii din Bucureşti care şi-au aprins ţigara la volan

in Evenimente

Deși le era clar faptul că nu mai pot să fumeze în orice loc public, pentru că de joi a intrat în vigoare legea antifumat, bucureștenii au apelat totuși la mici trucuri prin care au fentat tocmai vigorile acestei legi.

61787453

Nu doar că nu au mai avut voie să fumeze la serviciu, dacă locul destinat acestui viciu era undeva în interiorul clădirii în care lucrează, dar bucureștenii care voiau să mai ardă timpul până la birou și-și mai aprindeau câte o țigară s-au ales cu amenzi.

Șoferii și-au aprins țigări prin mașini, polițiștii le-au „stins“ cu amenzi

Joi, în prima zi în care legea care interzice fumatul în locurile publice a intrat în vigoare, șoferii care au fumat la volan, s-au trezit că sunt trași pe dreapta și-au primit câte o amendă.

Polițiștii au stat la cu ochii pe toți participanții din trafic, au făcut razii și i-au lăsat să fumeze doar pe cei care se aflau în mașinile personale. Dacă întâmplarea ar fi făcut vă aflați la volanul mașinii de serviciu, să fumați și să fiți prinși de către Poliție, cu siguranță că ați fi știut deja cum funcționează noua lege.

61787454

Nici patronii de localuri din Capitală nu au stat prea mult pe gânduri când au trebuit să își reamenajeze spațiile destinate clienților. Pentru aceștia, literă de lege a fost tot clientul, pentru că au existat anumite baruri și restaurante unde au fost scoase afară mese și scaune. Dacă tot au fost temperaturi aproximativ de primăvară, au apărut și primele terase, pe care fumătorii le-au ocupat fără să aștepte invitații speciale.

Probabil nu v-a mai dura foarte mult până când fumătorii care își poartă acest viciu după ei și la locul de muncă se vor simți din nou ca-n liceu. Asta deoarece au existat locuri în care, în fața unor companii, se fuma parcă pe ascuns. Cei mai inventivi au găsit și un loc în care să se odihnească, așa că s-au așezat pe unde au apucat, pentru a putea fura câteva minute de liniște îmbibată în fum de țigară.

CITESTE MAI MULT PE CANCAN.RO

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate