VIDEO! Atentie in trafic! Noua metoda prin care infractorii fac bani de pe urma soferilor

in Video

Atentie in trafic! Noua metoda prin care infractorii fac bani de pe urma soferilor care circula regulamentar.
Atentie la soferii care urmaresc sa fie “accidentati” in trafic, pentru a primi bani.
Chiar daca circulati regulamentar, puteti fi victima unor raufacatori care inventeaza ciocniri in trafic pentru a primi bani cu forta.

Un incident asemanator a fost filmat in trafic de camera de bord a unui sofer, care s-a trezit cu o masina in fata, desi strada era libera. Imediat soferul a tras pe dreapta, iar 5 indivizi au coborat furiosi ca au fost acrosati.

Atentie in trafic! Noua metoda prin care infractorii fac bani de pe urma soferilor care circula regulamentar.Atentie la soferii care urmaresc sa fie "accidentati" in trafic, pentru a primi bani.Chiar daca circulati regulamentar, puteti fi victima unor raufacatori care inventeaza ciocniri in trafic pentru a primi bani cu forta.Un incident asemanator a fost filmat in trafic de camera de bord a unui sofer, care s-a trezit cu o masina in fata, desi strada era libera. Imediat soferul a tras pe dreapta, iar 5 indivizi au coborat furiosi ca au fost acrosati.Sursa: Lexie Alexa YouTube !

Posted by Mihaila Stefan on 8 Iunie 2016

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.