ATENTIE! Testele unui laborator privat! Hot dogi contaminati cu ADN uman.

in Articole

Un test al unui laborator privat, intitulat Clear Food, ameninta sa arate paralela dintre etichetele alimentelor si continutul lor real. Acest laborator isi propune sa fie „prieten” cu industria alimentara, insa nu dezvaluie numele numele hot dogilor contaminati cu ADN uman.

In cadrul primului anunt, laboratorul a testat sute de hot dogi si carnati din soia, declarand ca cercetatorii descoperisera lucruri groaznice.

Sa incepem.

Au descoperit ADN uman in hot dogi.

„ 2% din mostre aveau urme de ADN uman. Carnatii vegetali erau cei mai afectati, intrucat 67% aveau carente in ceea ce priveste igiena si doua treimi contineau ADN uman” declara Yahoo News.

Faptul ca s-a gasit ADN uman in hot dogi, poate insemna ca Bob a cazut din nou in malaxor sau ca muncitorii nu poarta plasa pentru barba, manusi ori casca. Partea interesanta este aceea ca majoritatea problemelor implicau carnatii vegetali, considerati a fi mai sanatosi ca cei din carne. Se pare ca acestia nu sunt 100% vegetali, mai contin si cateva parti umane.

Conform the Clear Food, 10% din carnatii vegetali contin carne. Trist dar adevarat, totusi Clear Food refuza sa dea numele firmei contaminatoare!

Problema produselor alimentare sigure

„Clear Food nu isi propune sa afecteze industria,” declara Food Quality News.

„…noi nu ne dorim sa lezam industria,” a declarat Mahni Ghorashi, co-fondator al Laboratoarelor Clear.

„Nu suntem genul de organizatie devoratoare.” Asa ca nici macar nu numesc ce firme contamineaza cu adevarat. Cum se pot numi „clear (siguri)” cand nu vor sa ne dezvaluiasca numele firmelor contaminate?

Acesta este un lucru foarte rau, deoarece aceste companii protejeaza alimentele modificate genetic sau raspunzatoare cu aparitia cancerului.

Intregul sistem de cercetare alimentara mentioneaza doar daca alimentele se potrivesc cu eticheta, nimic mai mult. Cum alimentele modificate genetic nici macar nu sunt etichetate, nu vor fi testate.

Din pacate, chiar daca fac cercetari, in lipsa dezvaluirii concise a firmelor producatoare de alimente „contaminate”, aceste organizatii nu ajuta cu nimic.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.