Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Au anunţat schimbarea! Facebook se poate accesa fara sa ai internet!

in Informatica

Facebook offline? E posibil! Parse a anuntat lansarea Parse Local Datastore, o noua aplicatie care le permite programatorilor sa adauge anumite linii de coduri in aplicatia lor astfel incat aceasta sa functioneze fara sa ai acces la internet – anuntul a fost facut la conferinta Facebook F8

cum_ai_putea_sa_stai_pe_facebook_fara_sa_fii_conectat_la_internet_size1_88762600

Cei de la Facebook pregatesc lansarea unei baze de date care va permite folosirea retelei de socializare fara a fi conectat la internet

Facebook offline? E posibil! Parse a anuntat lansarea Parse Local Datastore, o noua aplicatie care le permite programatorilor sa adauge anumite linii de coduri in aplicatia lor astfel incat aceasta sa functioneze fara sa ai acces la internet – anuntul a fost facut la conferinta Facebook F8.

De cate ori n-ati deschis o aplicatie si v-ati uitat cateva minute la ecran ca se incarca pentru ca apoi sa primiti mesajul: nicio conexiune la internet? Majoritatea aplicatiilor pentru mobil sunt simplii clienti care dau date direct din server si care isi pierd functionalitatea fara o conexiune la internet. Cat de grozav ar fi insa daca o aplicatie ar functiona indiferent daca semnalul e slab sau nu exista conexiune?” scriu cei de la Software Engineer Grantland Chew, anuntand lansarea Parse Local Datastore.

„De cate ori n-ati deschis o aplicatie si v-ati uitat cateva minute la ecran ca se incarca pentru ca apoi sa primiti mesajul: nicio conexiune la internet? Majoritatea aplicatiilor pentru mobil sunt simplii clienti care dau date direct din server si care isi pierd functionalitatea fara o conexiune la internet. Cat de grozav ar fi insa daca o aplicatie ar functiona indiferent daca semnalul e slab sau nu exista conexiune?”, scriu cei de la Software Engineer Grantland Chew, anuntand lansarea Parse Local Datastore.

Fii Conectat la Facebook fara Internet

Cartela SIM care te lasa sa te poti conecta la reteaua de socializare FaceBook fara a avea conexiune la internet. Aceasta a fost lansata de compania Genalto in cadrul Mobile World Congress.

Aceasta cartela consta intr-o aplocatie preinstalata pe SIM care ofera utilizatorilor de orice tip de telefon mobil fara internet sa se conecteze la contul sau de Facebook, urmand apoi sa primeasca notificari prin intermediul SMS-ului.

Pentru inceput, Facebook for SIM poate fi folosita gratuit, urmand ca ulterior sa fie perceput un tarif pe baza de abonament.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Informatica

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate