Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Au crezut că fură benzină, aşa că au pus furtunul la gură şi au tras! Când colo…

in Articole

Mai mulţi hoţi au avut parte de o surpriză… mizerabilă!

hoti_prosti_rau_63350400

Au pus ochii pe un autocar şi au crezut că vor da lovitura! De dat, au dat-o, dar nu tocmai cum sperau ei… În momentul în care au văzut că trage în parcare, hoţii au avut un singur lucru în gând: să fure benzina şi să se facă nevăzuţi.

Aşa că au luat un furtun şi au început să tragă cu putere din ceea ce credeau a fi rezervorul autocarului. N-a durat prea mult până când li s-a întors stomacul pe dos! În loc de benzină, hoţii au tras dejecţii din rezervorul aflat în toaleta autobuzului.

Păţania s-a întâmplat recent, în orăşelul Laverton, din Australia.

„Hoţii au fost duşi în spatele gratiilor, cu un gust pregnant în gură”, a spus Heath Soutar, unul dintre poliţiştii care s-au ocupat de caz.

Aşa cum era de aşteptat, poliţiştii n-au manifestat nici cel mai mic interes în a recupera „bunurile”.

Citeste mai mult pe realitatea.net

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate