Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Au fost arestați în Maroc pentru că au băut apă în timpul Ramadanului. Alți tineri închiși pentru că s-au sărutat pe stradă

in Evenimente/Extern/Stiri online

Autoritățile din orașul marocan Marrakech au arestat un cuplu după ce aceștia su fost surprinși că se sărutau în spatele unei clădiri din cartierul Gueliz, unul dintre cartierele înstărite din oraș. Potrivit unui reprezentant al Asociaţiei pentru drepturile omului din Maroc (AMDH), citat de Agerpres, în aceeași zi doi tineri au fost reținuți și eliberați condiționat, ulterior, pentru că au băut apă pe timpul zilei, gest interzis în perioada Ramadanului.

Sărbătoarea Ramadanului interzice oricărui cetățean musulman să bea, să mănânce sau să întrețină relații intime până la apusul soarelui. În acestă perioadă, oamenii mănâncă doar noaptea și dorm foarte puțin din cauza faptului că se trezesc la ore stabilite pentru a mânca și a bea apă.

De asemeni, gesturile de afecțiune în public sunt interzise prin lege. Orice persoană care încalcă rânduiala musulmană riscă să fie condamnat cu închisoarea de la 1 la 6 luni.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate