Au fost talhariti ca in filme in apropiere de Ploiesti! Jaf armat pe Autostrada A3

in Evenimente

Jaf ca în filme pe centura Ploieştiului. O familie care venea în Bucureşti după marfă a fost atacată de tâlhari. Hoţii au furat 8.000 de lei, după o şicanare în trafic şi un plan extrem de bine pus la punct.

12009_729910063778322_380420905272282858_n

Totul s-a întâmplat pe centura Ploieştiului, după un plan pe care hoţii l-au pus la punct până la cel mai mic detaliu, informează România TV. Femeia şi bărbatul erau într-o dubiţă şi mergeau spre Bucureşti, când un alt autoturism i-a şicanat în trafic şi în cele din urmă l-a forţat pe şoferul dubiţei să oprească.

După, oamenii s-au trezit că au făcut pană, iar în momentul în care bărbatul a coborât să remedieze defecţiunea, unul dintre indivizi a rănit-o pe femeie cu un cuţit şi i-a furat geanta cu banii. Tâlharul a urcat într-un autoturism şi a dispărut. Femeia avea în poşetă 8000 de lei, bani cu care mergea să cumpere marfă din Capitală.

Oamenii legii spun că incidentul nu este similar, tâlharii acţionează noaptea, ţintele lor fiind oamenii care merg după marfă în Capitală. Poliţiştii mai spun că maşina cu care şicanează victimele în trafic are numere de înmatriculare false.

Citeste mai mult pe romaniatv.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.