A inghetat de frica cand a vazut ce era pe peretele casei! ” Spiritele mele, m-am dus să iau o camera. „

in Curiozitati

Pentru unii doar faptul ca intalnesc o soparla de 20 de centimetri lungime si se panicheaza… In cazul de fata un locatar din Australia a gasit pe peretele casei o soparla de 1,50 m.

phpCcKUxXq

Cand s-a intors acasa a ramas socat de ce a descoperit agat de perete. Reptila in cauza, ar fi o soparla ce poate fi gasita pe insula Komodo.

El spune: „Am văzut ceva in mișcare în timp ce ma intorceam spre casa m-am uitat mai aproape și mi-am zis .. dracu ‘e chestia aia” Spiritele mele, m-am dus să iau o camera. ”

Reptila nu a mai fost văzuta de atunci. În cazul în care șopârlele se simt amenintate de oameni, sunt considerate potențial periculoase, în special din cauza ghearele lor ascuțite și dinților.

phpCcKUxX

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.