Au intrecut orice limita! Cele mai mari pisici din lume

in Galerie

Pisicile sunt absolut adorabile pentru cei care le iubesc, sunt o slabiciune ascunsa a intregului internet. Cele mai simpatice, micute, jucause pisici sunt tot timpul in Newsfeed-ul tau de Facebook.

Totusi o parte dintre pisici sunt neglijate, acele pisici care sunt destul de rare si se evidentiaza prin dimensiunea lor. Mai jos am facut o selectie de imagini cu adevarati monstrii de casa.

Pisicile care au intrecut orice limita. Indiferent de rasa, anumite specimene par sa nu se mai opreasca din crescut, devenind pur si simplu uriase.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*