Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Au mers la un local din Bucuresti cu 377.000 € la ei. Asta înseamnă sa fii putred de bogat!

in ShowBiz

Unul este fiul Rovanei Plumb, altul băiatul primarului din Tărtășești, iar cei doi au o pasiune comună: mașinile de lux de peste 100.000 de € cu care merg prin oraș, cluburile de noapte, restaurantele de top și fetele frumoase.

Așa s-a întâmplat și vineri seara, atunci când Răzvan Bozo Plumb și Costin Rusu, cunoscut ca Prințișorul din Tărtășești, au descins la Brasserie, un local din zona Herăstrău. Au venit la volanul bolizilor de lux, așa cum le stă bine unor băieți putrezi de bogați scrie cancan.ro
Prințișorul conducea un BMW X6M care costă 110.000 de euro, preț de catalog, iar fiul Rovanei Plumb un Mercedes S Coupe 65 AMG în valoare de 250.000 de euro. Când și-au parcat bolizii, cei doi au atras toate privirile din zonă.

61776502
Un mizilic: AP de 17.000 euro pe stanga

61776503

Bozo și Costin au intrat în Brasserie, acolo unde aveau masa rezervată. Au comandat tot ce era mai bun din meniu, însă au simțit nevoia să se și pozeze, ca să aibă o amintire frumoasă la bătrânețe. A urmat un spritz elegant, că vorba aia, o dată e vineri seara într-o săptămână.
Fiul Rovanei Plumb cu trabucul în mână, că așa îi stă bine unui miliardar, iar Prințișorul, cu 17.000 de euro pe mână. Ne referim la Audemars Piguetul Offshore de pe mâna stângă.

Asta înseamnă să fii sâcâitor de bogat! Făcând un calcul așadar al celor două mașini și al ceasului, fără să adăugăm altele și cashul din buzunare, băieții au fost la Brasserie cu 377.000€ la ei. Băieți, băieți!

Avere impresionantă

CITESTE MAI MULT AICI

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate