Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Au muncit până la epuizare! Angajații de la Permise și Înmatriculări, luați cu ambulanța de la birou

in Stiri online

Trei angajati ai serviciului Permise si Inmatriculari Constanta au ajuns la spital din cauza suprasolicitarii la locul de munca. Potrivit cugetliber.ro, volumul de munca la Serviciul de Pemise si Inmatriculari Constanta s-a dublat fata de anul trecut, iar schema de personal este incompleta. Angajatii nu mai fac fata volumului de munca.

Recent, trei angajati au cazut din cauza epuizarii si au fost luat cu ambulanta de la birou si dusi la spital.

„Efortul lucratorilor nostri este unul deosebit. Am fost in situatia in care, la ghiseul de inmatriculari, in primele luni de la aplicarea noii legislatii, sa avem trei colegi care au fost preluati de SAJ chiar de la locul de munca, in urma unor afectiuni generate de stresul profesional. Aceasta situatie ne pune pe ganduri, avand in vedere volumul foarte mare de munca si starea de sanatate a lucratorilor, care conteaza foarte mult”, a precizat comisarul sef Marian Tudose, seful Serviciului de Permise si inmatriculari Auto Constanta.

Sursa: antena3.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate