Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Au refuzat să consulte copii și s-au amenințat cu moartea. Cardiologul lui Ekeng: Eu cu mâna mea te-aş omorî şi îmi pare rău că nu te-am omorât!

in Evenimente/Stiri online

Medicul cardiolog,Maria Marinescu și directorul adjunct Simona Nanoveanu INMS sunt protagonistele unui scandal monstru iscat în cadrul Institutului Național De Medicină Sportivă, pe motiv că M.Marinescu a refuzat să consulte un grup de copii veniţi  la viza medicală obligatorie pentru a practica polo la clubul Steaua. Cardiologul s-a baricadat în cabinet, iar pe ușa a pus o foaie A4 prin care anunță „Consultaţii conform Legii 95/2006 M.S”, motivând gestul său prin faptul că nu dorește să consulte minori.
A fost scandal mare. Doamna doctor Marinescu a ameninţat-o cu moartea pe doamna directoare”, a dezvăluit profesorul doctor Anca Ionescu. Declaraţia este confirmată şi de câţiva rezidenţi aflaţi în institut la acea oră, relatează prosport.ro.

Confictul dintre cardiologul Marinescu, același care a contestat vehement că fostul fotbalist Patrick Ekeng ar fi avut probleme cu inima și Simona Nanoveanu are deja o istorie mai veche cu două procese, unul civil și unul penal. Conflictul s-a intensificat odată cu moartea suspectă a sportivului Ekeng, moment în care conducerea INMS a început cercetarea disciplinară împotriva colegei cardiolog. La rândul său, Maria Marinescu acuză că directorul Răzvan Buşneag şi directorul adjunct Simona Nanoveanu nu au aviz de liberă practică. „Ei (n.red – conducerea INMS) nu au avizul de liberă practică şi nici nu sunt specialişti. Nu poţi să tot chemi lumea să fie consultată de persoane care nu au nici măcar pregătirea portarului. Avizul nu avea parafa mea. Dacă a plecat pe alt nume, acela răspunde”, a declarat Adriana Maria Marinescu, medic cardiolog.

De asemeni, M. Marinescu îi sunt aduse acuzații că ar fi amenințat cu moartea pe Simona Nanoveanu, fapt recunoscut chiar de medic în timpul reacției înregistrate de către jurnalist. „Nu este sportiv în România care să nu vrea să-i omoare. I-am spus clar: „Băi, femeie, eu te-aş omorî pentru ce ai făcut! Să pui un om care munceşte aşa cum muncesc sportivii să plătească de trei ori serviciul unor infractori. Eu cu mâna mea te-aş omorî şi îmi pare rău că nu te-am omorât! Da, aş omorî-o cu mare plăcere”, a mărturisit cardiologul.

Polițiștii chemați la sediul INMS au părăsit instituția după refuzul cardiologului M. Marinescu de a ieși din cabinet. „Au venit, dar doctoriţa Marinescu s-a închis cu cheia în cabinet. A refuzat să deschidă uşa. Poliţiştii au plecat la un moment dat”, spune unul dintre rezidenţii martori la incident, potrivit prosport.ro.

sursă foto:prosport.ro/mediafax

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate