Au tinut acest caine 10 ani legat in lant si izolat! Ce s-a intamplat cand l-au dezlegat este incredibil!

in Articole

Jared Piper a trecut zilnic, timp de 3 ani, pe langa un caine legat intr-o curte.

media_143886909722533800

In cei trei ani, Jared nu a vazut pe nimeni care sa se joace sau sa interactioneze cu cainele sau sa ii arate o dovada de afectiune. Patrupedul avea probleme de interactiune cu oamenii si maraia de fiecare dacata cand Jared trecea pe langa el.

Din fericire, barbatul nu s-a lasat intimidat si a incercat sa se apropie de el, vorbindu-i si aducandu-i dulciuri. In timp, cainele i-a dat voie sa il mangaie si au devenit prieteni. Jared nu s-a multumit cu atat si a decis sa ii schimbe viata cainelui, pentru totdeauna.

El i-a cerut proprietarei sa i-l dea. La inceput, femeia a ezitat, temandu-se ca patrupedul va fi violent cu necunoscutul, apoi a acceptat. “De abia asteptam sa ii dau zgarda jos”, a marturisit Jared. El l-a botezat “Rusty Diamon”, l-a dus la veterinar, l-a spalat si i-a oferit o viata normala, alaturi de o familie care il iubeste.

Urmareste in videoclipul urmator cum s-a schimbat Rusty intr-un caine violent si neprietenos intr-un caine de familie:

 

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.