Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Autoapărare sau prostie? Atacul cu urină a devenit noua armă a bătrânilor

in Articole

Un bătrânel, aparent inocent, în vârstă de 84 de ani din Evansville, Indiana, se confruntă cu mai multe acuzaţii, după ce oamenii legii spun că pentru acesta a devenit o obişnuinţă să arunce cu un castron plin cu urină după un anume adolescent, care i-ar face “zile fripte“.

adolescent-atacat-cu-urina-de-catre-un-octogenar_395301

Bătrânelul, pe numele său Charles Weatherford, a fost arestat de poliţie în cursul zilei de ieri, după ce a avut o ceartă cu adolescentul în vârstă de 13 ani şi a început să arunce după el cu bucăţi din cărămizi. Întregul episod a avut loc pe strada West Michigan.

Câteva minute mai târziu, adolescentul a sunat la poliţie. Acesta a povestit pentru jurnaliştii „Huffpost Crime” că nu este prima dată când bătrânul recurge la violenţă. Tânărul a relatat şi faptul că de câteva ori a trecut prin dreptul casei sale, iar bătrânul a aruncat de la etaj un bol plin cu urină.

Poliţia a răspuns imediat la sesizarea făcută de tânăr. Un raport al poliţiei, obţinut prin „The Smoking Gun”, confirmă faptul că un miros puternic de urină venea din dreptul casei octogenarului, dar nu a putut fi determinată sursa. Potrivit raportului, oamenii legii au primit o altă sesizare din partea mamei adolescentului, în care aceasta povestea că fiul ei a fost atacat cu deşeuri corporale, iar acest lucru nu s-ar fi întâmplat doar o singură dată. Femeia mai povesteşte şi faptul că a mers să stea de vorbă cu el, ca să înţeleagă care este de fapt problema, însă, de fiecare dată, bătrânul a devenit irascibil şi nu exista nicio cale de înţelegere.

Conform „The Smoking Gun”, când a fost luat la întrebări de poliţişti, Weatherford a admis faptul că devine foarte nervos în momentul în care puştiul l-ar fi strigat pe nume jignitoare şi i-ar fi vandalizat proprietatea. De asemenea, a recunoscut faptul că ţine în balcon un castron plin cu urină, pentru autoapărare. În prezent, nu se ştie dacă pretinsa urină din bol aparţine unui om sau unui animal.

Între timp, bătrânelul a fost eliberat. Contactat în această dimineaţă de către jurnaliştii „Courier & Press”, Weatherford a spus că a fost sfătuit de către avocatulsău să nu comenteze nimic în legătură cu acest caz.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate