Autoritățile din întreaga lume sunt în alertă. A apărut un nou drog extrem de periculos supranumit “moartea gri” care poate ucide dintr-o singură doză

in Articole/Extern/Stiri online
Loading...

Un nou drog letal, periculos chiar dacă este atins cu mănuși și care a fost supranumit de autorități”moartea gri” a intrat în atenția polițistilor după ce s-au semnalat mai multe decese relaționate cu acest drog în Alabama, Georgia și Ohio.
Anchetatorii susțin că acest drog cu potențial ridicat, care este un amestec de heroină, fentanil și carfentanil(folosit în tranchilizantele pentru elefanți), dar și un opioid sintetic numit U-47700, poate să ucidă consumatorii cu o singură doză.
În statele Alabama, Georgia și Ohio, au murit peste 50 de persoane în ultimele 3 luni și anchetatorii suspectează că decesele au survenit în urma consumului acestui drog.
Drogul poate să fie injectat, înghițit, fumat sau inspirat pe nas, în funcție de consistență și arată ca un amestec de ciment.
El poate să fie cumpărat de consumatori doar cu 10 dolari de pe stradă, a arătat Forbes.
Atenție! O singură doză din “moartea gri” este aducătoare de moarte.

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.