Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Autosugestie pentru eliminarea stresului

in Psihologie

RELAXAREA îţi va oferi PACEA MENTALĂ şi LINIŞTEA INTERIOARĂ, încât te va face capabil să ÎNDEPĂRTEZI TENSIUNILE şi STRESURILE vieţii de zi cu zi.

Vei fi capabil să te ADAPTEZI LA MEDIUL ÎNCONJURĂTOR, CHIAR DACĂ poate NU EŞTI CAPABIL SĂ-L SCHIMBI.

Vei fi capabil să TOLEREZI toate PERSOANELE, LOCURILE sau LUCRURILE care de obicei te deranjau şi te enervau.

ORICE POŢI SĂ FACI MAI BINE când eşti RELAXAT FIZIC, MINTAL şi EMOŢIONAL.

Poţi şi îţi poţi CONTROLA ÎNTREGUL CORP prin SUBCONŞTIENTUL tău. Niciodată NU VEI MAI SPUNE LUCRURI DE CARE SĂ-ŢI PARĂ RĂU ÎN VIITOR.

RELAXAREA îţi va da tot CURAJUL şi ÎNCREDEREA de care ai nevoie pentru a-l ELIMINA pe NU din expresia NU POT şi descoperi că POŢI şi VREI. Doreşte-ţi SĂ ŢI SE ÎNTÂMPLE acest lucru şi SE VA ÎNTÂMPLA.

Îţi PIERZI MULT din tendinţa de a fi ANXIOS. Îţi CREŞTI MULT dorinţa de a fi ELIMINATE toate senzaţiile de DISCONFORT EMOŢIONAL şi de deveni o PERSOANĂ PUTERNICĂ.

Când FIECARE DIN NECAZURILE TALE VA FI ELIMINAT, NU LE VOR MAI LUA LOCUL ALTELE.

În fiecare zi ve deveni fizic MAI PUTERNIC şi într-o CONDIŢIE MAI BUNĂ. Vei deveni MAI ALERT, MAI VIGILENT, MAI ENERGIC. Vei obosi mai greu, te vei istovi mai greu, vei fi mai greu de descurajat.

În fiecare zi NERVII tăi devin MAI PUTERNICI şi MAI TARI.

Vei deveni atât de interesat în ceea ce faci, atât de PROFUND INTERESAT de ceea ce se va întâmpla, încât MINTEA TA VA FI MAI PUŢIN PREOCUPATĂ DE SINE şi vei deveni MAI PUŢIN CONŞTIENT de SINE şi de PROPRIILE SENTIMENTE.

În fiecare zi MINTEA ta va deveni MAI CALMĂ, MAI LIMPEDE, MAI STĂPÂNITĂ şi MAI LINIŞTITĂ. Vei deveni MAI PUŢIN ÎNGRIJORAT, MAI PUŢIN AGITAT, MAI PUŢIN TEMĂTOR şi PESIMIST, MAI PUŢIN UŞOR DE SUPĂRAT.

Vei fi capabil SĂ GÂNDEŞTI MAI LIMPEDE, vei fi capabil SĂ TE CONCENTREZI MAI MULT, MEMORIA ta se va ÎMBUNĂTĂŢI şi vei fi capabil să vezi LUCRURILE în adevărata lor perspectivă, FĂRĂ A LE EXAGERA, fără a le permite SĂ-ŞI DEPĂŞEASCĂ PROPORŢIILE.

În fiecare zi vei deveni MULT MAI CALM din punct de vedere emoţional, MULT MAI AŞEZAT, MULT MAI PUŢIN UŞOR DE TULBURAT. Şi în fiecare zi vei simţi o senzaţie de MAI PUTERNICĂ de BUNĂ DISPOZIŢIE personală, un sentiment MAI PUTERNIC de SIGURANŢĂ şi SECURITATE PERSONALĂ decât ai simţit cu mult, mult timp înainte. În fiecare zi vei deveni şi vei rămâne DIN CE ÎN CE MAI RELAXAT, atât MENTAL, cât şi FIZIC.

Şi pe măsură ce devii şi rămâi MAI RELAXAT şi MAI PUŢIN TENSIONAT în fiecare zi, vei deveni MAI ÎNCREZĂTOR în SINE, MAI ÎNCREZĂTOR în capacitatea ta de A FACE, nu numai ce trebuie să faci în fiecare zi, dar de asemenea, mult mai încrezător în capacitatea de A FACE ORICE AR TREBUI SĂ FII CAPABIL SĂ FACI, fără teamă de eşec, fără anxietate, fără nelinişte.

Din cauza aceasta, în fiecare zi te vei simţi DIN CE ÎN CE MAI INDEPENDENT, MAI CAPABIL să MILITEZI PENTRU TINE, să stai pe propriile tale picioare, să te susţii pe tine, INDIFERENT CÂT AR FI DE DIFICIL sau câte LUCRURI ar trebui să încerci SĂ FACI.

În fiecare zi, în toate privinţele devii MAI BUN, DIN CE ÎN CE MAI BUN şi MAI BUN.

GÂNDURILE şi SUGESTIILE NEGATIVE NU AU INFLUENŢĂ asupra ta LA NICI UN NIVEL. Şi pentru că toate aceste lucruri se vor întâmpla, se vor petrece exact cum îţi spun, te vei simţi MULT MAI FERICIT, MULT MAI MULŢUMIT, MULT MAI VOIOS, MULT MAI OPTIMIST, MULT MAI PUŢIN DESCURAJAT, MULT MAI PUŢIN ENERVAT.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Psihologie

SUB ACELASI ACOPERIS

Parinti si copii in aceeasi locuinta, pana la varste inaintate ale tuturor.
Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate