Avea dureri insuportabile de stomac! Nu le-a venit să creadă ce au văzut la ecografie

in Sanatate

Doctorii au reuşit, în cadrul unei operaţii, să elimine 360 de calculi biliari de la o femeie din India. Femeia, în vârstă de 49 de ani, s-a dus la spital deoarece de câteva luni de zile avea dureri abdominale groaznice.

pietre_53877000

Acesteia i s-a efectuat o ecografie, iar medicii au decis să o opereze. În timpul operaţiei, doctorii au rămas uimiţi de ce au găsit: nu mai puţin de 360 de pietre de mici dimensiuni realitatea.net.

Aceştia au afirmat că niciodată nu au văzut un astfel de caz. „Sunt doctor de 37 de ani şi niciodată nu am mai văzut aşa ceva”, a spus medicul.

Pietrele aveau o dimensiune de 5 mm şi erau foarte asemănătoare

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*