Aventuri ”a la James Bond” pe aeroportul din Madrid. Un tânăr a sărit de la înălțime pentru că a încurcat avioanele

in Evenimente/Extern/Stiri online

Incident fără precedent pe aeroportul internațional Madrid Barajas. Un tânăr a sărit de la peste doi metri înălțime după ce a realizat că se află în avionul greșit. Tânărul nu a fost oprit la poarta de îmbarcare, deși personalul companiei aeriene ar fi trebuit să fie foarte vigilent cu verificarea documentelor de îmbarcare.

Cesar Saucedo de 24 de ani, originar din Bolivia, a avut parte de aventura vieții lui pe aeroportul din Madrid. Tânărul s-a îmbarcat într-un avion al companiei Ryanair, aceeași cu care ar fi trebuit să călătorească către Insulele Canare. Numai că avionul în care a ajuns bărbatul avea cu totul o altă destinație.

Imediat ce a realizat că a greșit, Cesar Saucedo a făcut cale întoarsă pe tunelul care deja fusese decuplat, văzându-se astfel nevoit să sară pur și simplu de la peste doi metri înălțime. Tânărul chiar s-a oprit să își ia și bagajul din mașina care tocmai transporta valizele la cală.salt aeroport
În cele din urmă, a cerut ajutorul personalului din aeroport care l-au condus înapoi la terminalul plecări și la avionul cu destinația corectă. Ajuns în aeroportul din Gran Canaria, Cesar Saucedo a fost reținut de polițiști și a explicat că nu a vrut o ”aventură a la James Bond” ci doar a încurcat avioanele fiind speriat că va pierde cursa către Gran Canaria unde își vizitează mama pe care nu a mai văzut-o de un an. Autoritățile spaniole au înțeles ”drama” tânărului și l-au eliberat după interogatoriu.cesar-saucedo
De ce nu a fost oprit pasagerul la poarta de îmbarcare?

Cu siguranță niciun angajat nu a realizat că tânărul are un boarding pass cu destinație diferită. Nu este pentru prima dată când compania aeriană Ryanair are probleme în ceea ce privește controlul de documente al pasagerilor. Pe forumuri oamenii comentează că angajații companiei verifică doar poza documentelor de călătorie, fapt care a făcut posibil ca minori sub 16 ani să călătorească neînsoțiți, deși regulile companiei Ryanai nu permite acest lucru.

Potrivit unui reportaj realizat cu camera ascunsă de către un jurnalist britanic, Ryanair nu duce lipsă de oameni calificați ci doar de timp, conducerea impunând angajaților să se miște extrem de rapid între zboruri.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.