Avertismentul lui Liviu Dragnea in Parlament: „Aveti grija ce va doriti. Cat credeti ca veti mai duce aceasta batalie, o luna, 1 an, 4 ani?”

in Politic

Liviu Dragnea a avertizat opozitia in legatura cu „batalia pe care o duce” si i-a cerut sa lase Guvernul sa guverneze.

„Marturiesc ca m-am asteptat cel putin de la politicienii din PNL la mai multa intelepciune, in aceste momente dificile. Marturisesc ca m-am inselat. Nici PNL nici USR nu sunt interesati decat de castigarea rapida a unui capital politic. Cand oare veti intelege ca ati pierdut alegerile?

Nu este prima data cand PSD-ul guverneaza in conditii de austeritate. Oare de ce a fost facuta aceasta motiune? Pentru ca PSD sa nu mai mareasca salariile?

Aveti grija ce va doriti. Cat credeti ca veti mai duce aceasta batalie, o luna, 1 an, 4 ani? Oameni ne-au votat pentru a guverna. Lasati Guvernul sa guverneze.

Pentru Codul penal, zdrentuit, cine isi asuma raspunderea? Grupul care a lucrat la acest proiect a fost cumva platit pentru asta? Ceea ce trebuie sa facem nu este sa discutam despre motiuni politicianiste. Va puteti ridica impotriva Guvernului, impotriva PSD-ului, dar nu va puteti ridica impotriva poporului.

Vreti sa ridicati mizele scandalului atat de sus pana nu va mai intelege nimeni? Acum este timpul pentru a guverna” a declarat Liviu Dragnea in Parlament.

Avertismentul lui Liviu Dragnea in Parlament: "Aveti grija ce va doriti. Cat credeti ca veti mai duce aceasta batalie, o luna, 1 an, 4 ani?"–> https://goo.gl/n3TTvl

Posted by StirileProTV on 8 Februarie 2017

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.