Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Avion deturnat în Cipru. Echipajul și patru pasageri sunt ținuți ostatici

in Evenimente/Extern/Stiri online

Acesta este bărbatul care a deturnat avionul EgyptAir și a ținut pe jar o lume întreagă.(sursa foto:en.censor.net.ua)

deturnare

update 15:00. Bărbatul care a deturnat avionul a fost arestat de către autorități.

update 14:45. Reuters a fotografiat un bărbat, care părăsește reutersneoficial, avionul deturnat. Poate fi chiar autorul.Se investighează.

update 11:40. Potrivit CNN, numele real al bărbatului care a deturnat avionul în Egipt, este El Din Mustafa și are dublă cetățenie, egipteană și americană. Din ultimele informații se pare că bărbatul nu are legătură cu terorismul, motivul gestului său fiind o scrisoare pe care dorește să o înmâneze fostei soții.

update 11:15. Președinte Ciprului afirmă că deturnarea avionului nu are legătură cu terorismul.

update 10:42. Potrivit presei internaționale, alți 5 ostatici au fost eliberați, iar bărbatul care a detunat avionul a cerut să îi fie chemată soția.

update 10:35. EgyptAir  pune la dispoziția cetățenilor două linii de urgență 0800 77 777 000 (în Egipt) și + 2 02 25989320-29 (International)

update 10:15. Presa străină transmite că bărbatul a cerut un traducător și că vrea azil politic în Cipru.

Un avion al companiei EgyptAir, cu peste 55 de pasageri la bord a fost deturnat în această dimineață de către un bărbat care amenință să detoneze o mare cantitate de explozibil.
În urma negocierilor, ostaticii au fost eliberați, mai puțin membrii echipajului și alți patru pasageri.
Potrivit televiziunii de stat egiptene, bărbatul care poartă o centură cu explozibil a fost identificat ca fiind Ibrahim Samaha, iar motivul deturnării avionului este un document în arabă de patru pagini, pe care teroristul vrea să îl înmâneze unei femei care trăiește în Cipru. Nu se cunosc deocamdată detalii în acest sens.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate