Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Babic cu viermi de la un magazin din Buzau

in Evenimente

Momente de groază, luni, pentru o familie din municipiul Buzău! Când au ajuns acasă, au vrut să guste din babicul de Pleșcoi cumpărat din Piața Centrală de la unul dintre cele două magazine alimentare ale unui cunoscut lanț de carmangerii, însă când au tăiat din bucata de preparat s-au îngrozit. Pofta de mâncare le-a pierit instantaneu în momentul în care carnea pe care au cumpărat-o a început să se miște în ritmul impus de viermii din ea. Oamenii au luat imediat produsul și au mers direct la Protecția Consumatorului, unde au lăsat o sesizare, primind în schimb un bon cu număr de înregistrare și promisiunea că re­clamația va fi verificată în cel mai scurt timp.

Apoi au povestit redactorilor OPINIA întâmplarea. „Am cumpărat babicul astăzi (n.r., luni) în jurul orei 15,30 iar când am ajuns acasă, am tăiat să gustăm. La un moment dat, am văzut cum ies din el viermi. M-am îngrozit, mai ales că am și apucat să mănânc. Nu știi ce cumperi, nu știi de la ce te îmbolnăvești. Nu mi s-a întâmplat în viața mea așa ceva“, a precizat femeia.

11694747_10200813802505387_4896017495759405267_n

Protecția Consumatorului nu se grăbește să verifice

Contactat telefonic, marți dimineață, comisarul-șef al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului, Nicușor Dinulescu, a precizat că este dificil de probat cele sesizate deoarece nu s-au pre­zentat bon fiscal și etichetă de identificare a produsului. „Noi o să facem o cercetare în baza sesizării primite în ceea ce privește condițiile de păstrare, de comercializare, dar mai mult nu putem, pentru că nu   s-a adus un bon fiscal, o etichetă de produs…“, a precizat șeful CJPC Buzău. Acesta a spus că se va face un control, cel mai probabil, miercuri dimineață, deoarece marți „era programat altceva“. În plus, a adăugat că verificarea reclamației ar sta în sarcina Direcției Sanitar-Veterinare și că reclamanții ar fi trebuit să meargă la punctul de lucru al acestora din Piața Centrală.

11870870_10200813802745393_7910941499028434972_n

Soțul femeii a mers ieri în piață de mai multe ori la ma­ga­zinul cu pricina. Buzoianul susține că dacă, dimineață, babicul era bine-mersi la locul lui în galantar, în jurul prânzului, una dintre vânzătoare a fost surprinsă curățând tăvile. Mai mult, intrată în dialog de respectivul client, vânzătoarea i-ar fi oferit o replică halucinantă. „Curăț tăvile de viermii de la cârnați“, ar fi spus aceasta reclamantului.

Cum cei doi soți nu dețin bonul și eticheta care să confirme cele spuse de ei, nu putem preciza numele firmei.

Oamenii nu cred că cei îndreptățiți vor lua măsuri împotriva comerciantului, însă au convingerea că prin mediatizarea cazului să tragă un semnal de alarmă.

Chiar și fără bonul fiscal, organele de control ar putea verifica dacă ba­bicul are același  conținut cu al celorlalte produse ale firmei cu răs­pândire națională.

SURSA: OpiniBuzau.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate