Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Barack Obama și Vladimir Putin vorbind la ONU despre democrație! Cu cine esti de acord?

in Extern

Atât Barack Obama, cât și Vladimir Putin, au vorbit la ONU despre democrație. Evident, pretextul a fost criza din Siria, acolo unde America și Rusia au viziuni diferite asupra soluțiilor.

125204

Președintele american a spus: „Cred că orice este valabil pentru America, este valabil pentru toate democrațiile mature din lume” scrie activenews.ro

De cealaltă parte, președintele Rusiei a afirmat: „Nimeni nu este obligat să se conformeze unui unic model de dezvoltare, care este considerat cel potrivit de către altcineva”.

Un internaut a pus cele două fraze laolaltă și a ieșit o dezbatere încinsă. Voi cum vedeți lucrurile?

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Extern

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate