Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Bărbați marginalizați. Școala de șoferi unde au INTERDICȚIE

in Evenimente/Extern/Stiri online

Deși împotriva legii, o școală auto din Franța se dedică exclusiv pregătirii femeilor care doresc să obțină permisul de conducere. Campania cu puternice accente de misandrie este criticată de bărbați și primar care a cerut sprijinul Guvernului.

În orășelul francez Villefranche-sur-Saône, conducerea unei școli de șoferi a lansat o ofertă doar pentru femeile care se doresc șoferițe și de asemenea, atât orele de teorie cât și cele practice vor fi susținute de un instructor, tot femeie. Bărbații sunt refuzați, deși este împotriva legii ca aceștia să fie marginalizați în acest context.

Școala auto trebuie să funcționeze conform legilor țării. Este obligată să accepte atât bărbați cât și femei”, se arată într-un comunicat al primăriei din Villefranche-sur-Saône. Autoritățile mai precizează că s-a cerut deja sprijinul Guvernului francez pentru a acționa în acest caz, mai ales că oamenii sunt indignați de campania anti-bărbați.

Școala de șoferi este deținută de o femeie de origine musulmană, Sarah Bakar. Mai mulți oameni sunt de părere că marginalizarea bărbaților vine ca răspuns la interzicerea burkini (costum de baie musulman) pe aproape toate plajele din Franța. Cu toate acestea, femeia de afaceri susține că inițiativa ei nu s-a bazat pe convingeri religioase, ci pur și simplu a fost dorința femeilor, care preferă să fie singure la orele de curs deoarece ”bărbații sunt zgomotoși”.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate