Bărbați pe tocuri în scopuri caritabile

in Evenimente/Stiri online

Trei echipe de doamne, împărțite în funcție de mărimea tocurilor purtate și o echipă de domni, tot pe tocuri, s-au întrecut la maratonul din cadrul festivalului urban „Femei pe Matasari”, ajuns la a 6-a ediție și organizat pe strada cu același nume din Capitală. Bărbații au suferit chinul tocurilor în scopuri caritabile.

Un bărbat a alergat purtând o pereche de pantofi roz cu toc și la finalul cursei a declarat jurnaliștilor că nu va înțelege niciodată femeile cum rezistă cu astfel de pantofi. ”Greu. Stați un pic! (își scoate pantofii roz). Acum putem să vorbim. Sunt copiii care au nevoie de noi la Marie Curie. Faceți donații pentru secția de oncologie de acolo.”, a declarat un concurentul.toc
De la eveniment nu au lipsit nici incidentele. O concurentă s-a ales cu câteva julituri și pantalonii rupți. ”Eram umăr la umăr cu altă persoană și mi-a ieșit o fata în fața și ca să o ocolesc am făcut eu o mutare, dar nu a fost prea ok, și m-am dus bine de tot, dar m-am ridicat repede să termin cursa”, a povestit concurenta la finalul cursei.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.