Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Bărbatul care a vândut unui muzeu scamele adunate în propriul buric

in Curiozitati/Extern/Stiri online

Graham Barker, din Australia, un biBliotecar în vârstă de 50 de ani a colecționat timp de 24 de ani scamele adunate în propriul buric. „Într-o seară, am remarcat scamele din ombilicul meu şi am început să-mi pun întrebări în legătură cu ele. Am fost ­curios cât de multe scame poate produce o persoană în buric şi am decis că singurul mod de a afla este să le strâng un timp”, a declarat Barker pentru presa internațională.

Barker a adunat trei borcane cu scame, pe care le-a separat în funcție de culoare și le-a pus la vânzare pe internet. Inițial bărbatul dorea să dea colecția la schimb cu o mașină sport sau o motocicletă Harley Davidson. Oferta bărbatului a ajuns virală. Acesta a câștigat un loc în Cartea Recordurilor, iar reprezentanții unui muzeu au cumpărat colecția de scame, suma nefiind dată publicității.

Scamele în sine nu au nicio valoare, dar colecţia, unică, are valoarea de curiozitate”, a explicat Graham Barker. Până la faimă, nu au lipsit comentariile ironice ale internauților care recomandau bărbatului să facă o baie din când în când.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Curiozitati

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate