Bărbatul ”însărcinat” cu propriul frate. Caz real

in Curiozitati/Extern

Sanju Bhagat, un indian din Nagpur, a ajuns la spital cu o durere groaznică de abdomen. Investigațiile medicilor au arătat că bărbatul are o tumoră și care trebuie eliminată de urgență. În timpul operației doctorii au constatat cu stupoare că Sanju purta în el fătul fratelui său geamăn.

Deși era extrem de slab, Sanju Bhagat nu s-a îngrijorat niciodată până la aproape 40 de ani de mărimea impresionantă a abdomenului său. Cu toate acestea, durerile îl chinuiau zilnic până în momentul în care bărbatul nu a mai rezistat și a chemat ambulanța. O serie de radiografii au convins medicii că Sanju are o tumoră gigant în interiorul său, motiv pentru care au decis să îl opereze de urgență. În realitate tumora era de fapt un fetus care a crescut și s-a dezvoltat în abdomenul bărbatului.

Creatura avea picioare scurte, brațe și chiar câteva fire de păr și unghii lungi. Ajay Mehta, chirurgul care a făcut intervenția a confirmat că este vorba de un caz rar de fetus in fetu.fetus
La nivel mondial sunt cunoscute doar 80 de cazuri de fetus in fetu sau gemenii siamezi. Anomalia se produce în stadiul de formare al zigoților și din cauza incapacității de separare completă, ceea ce provoacă ca un fetus să dezvolte normal și să absoarbă geamănul, care devine un parazit. În cazul Lui Sanju Bhagat, geamănul parazit s-a instalat în abdomen, însă au existat cazuri în care fetusul a fost găsit în craniu sau scrot.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.