Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Băsescu: un islamist poate veni cu o bombă la metrou

in Evenimente

Postare surprinzătoare a lui Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook. Fostul preşedinte continuă războiul declaraţiilor în ceea ce priveşte construirea unei moschei în Capitală.

Băsescu notează: „Doi nesăbuiţi din fruntea statului român vor ca, la Bucureşti, să se construiască cea mai mare moschee din Europa, pe lîngă care să funcţioneze o universitate cu 6.000 de studenţi selectaţi de prin toată lumea arabă. Probabil nu reuşiţi să vă imaginaţi o staţie de metrou din Bucureşti în care, la ore de vîrf, un tânăr credincios se detonează în numele lui Allah. Sau poate inteligenţa nu va ajută să vă imaginaţi tineri români eşuaţi în viaţă convertiţi la islamism şi trimişi în tabere de instruire prin Siria, Irak sau Afganistan şi reveniţi în Europa pentru a ne aduce binefacerile Statului Islamic.

Muftiule, am o sugestie si pentru tine: ciocul mic, pentru că aici nu este vorba despre minorităţi. Ştii cumva de visul teroriştilor de la Statul Islamic de a se extinde în Balcani si Europa Centrală?”

Citeste si: Cum se lăuda Băsescu cu moscheea anul trecut

De altfel, nu este prima oară când fostul preşedinte, Traian Băsescu avetizează că viitoarea moschee va aduce terorişti în România. În urmă cu câteva zile, Băsescu declara că „În momentul în care islamismul se extinde către Balcani – şi este declaraţia oficială a Statului Islamic e că vor Bancanii – prim-ministrul nostru, după ce e operat la picior, ceea ce arată că el tot timpul a gândit cu piciorul, hotărăşte să aprobe construcţia celei mai mari moschei din Europa, pe lângă care să funcţioneze o universitate cu 6000 de studenţi. Nu există risc mai mare decât să aduci studenţi musulmani în România şi de aici să îi exporţi spre Europa. E o exagerare care trebuie să fie analizată de CSAT. Sper ca un astfel de proiect să nu fie aprobat de statul român”, a declarat Traian Băsescu, în judeţul Argeş, la un eveniment al PMP.

Muftiatului Cultural Musulman din România construieşte în Bucureşti, pe un teren primit de la stat, cea mai mare moschee din Europa. Situat pe Bulevardul Expoziţiei din Bucureşti, lângă Romexpo, terenul pentru viitoarea construcţie are o valoare de inventar de 17,2 milioane lei, potrivit Adevărul.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate