Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Băutul cafelei pe stomacul gol provoacă un șoc imens pentru organismul uman

in Sanatate

cafea_81812300

Băutul cafelei pe stomacul gol, ne avertizează specialiștii, provoacă un șoc imens pentru organismul uman deoarece stimulează secreţia acidului clorhidric al sistemului digestiv.

În ciuda faptului că este foarte bună pentru organism dacă este consumată în cantități moderate, cafeaua consumată fără a mânca ceva înainte poate avea efecte grave.

Una dintre cele mai mari probleme este că ea poate genera în mod sigur gastrita, boală ce efectiv poate găurii pereții stomacului. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că în compoziția cafelei se găsesc substanțe care stimulează secrețiile de acid din stomac și din tractul digestiv. Neavând ce să descompună, acest acid va acționa direct asupra organelor și țesuturilor.

De asemenea, consumul de cafea pe stomacul gol mai poate provoca boli precum balonarea, boala inflamatorie a intestinului şi în cel mai rău caz, cancer de colon. Prin urmare, cafeaua ar trebui să fie băută la o oră după ce te-ai trezit şi după ce ai mâncat cel puţin o felie de pâine.

Este incontestabil faptul că o ceașcă de cafea reprezintă o sursă de antioxidanțice poate preveni apariția unor boli maligne, în special cancerul de colon. Proprietățile antioxidante ale cafelei sunt un rezultat al acizilor clorogenici se găsesc în fruct, spun experții. Cu toate acestea, impactul aceastei băuturi poate fi devastator în cazul în care este consumată pe stomacul gol.

O ceașcă de cafea pe stomacul gol stimulează secreția acidului clorhidric al sistemului digestiv. Persoanele care suferă de gastrită pot simți asta foarte repede. Chiar și persoanele cu un stomac perfect sănătos nu sunt ferite, deoarece acidul clorhidric este folosit de organism pentru descompunerea alimentelor.

Cafeaua ar trebui să fie băută la o oră după ce v-ați trezit și după ce ați mâncat cel puțin o felie de pâine. Băută pe stomacul gol poate provoca vărsături, dureri abdominale și discomfort.

Dacă, de obicei, nu poți mânca dimineața, și ai nevoie într-adevăr de o ceașcă de cafea, combin-o cu puțin lapte pentru a-i slăbi concentrația, informează secretele.com

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Sanatate

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate