Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Băuturile energizante interzise într-un colegiu pe motiv că acestea stresează elevii și îi instigă la relații intime

in Evenimente/Extern/Stiri online

Conducerea colegiului Middlebury, SUA a luat decizia de a interzice vânzarea băuturilor energizante în interiorul campusului, deoarece acestea produc stres tinerilor și îi instigă la întreținerea de relații intime cu ceilalți colegi. Decizia vine în urma unui studiu făcut de ”Journal of American College Health”, care arată că băuturile energizante produc devieri de comportament în rândul tinerilor și mai ales stres. Studiul nu explică însă și pe ce se bazează analiza, sau cum s-a ajuns la această concluzie.

Pe lângă energizante, conducerea școlii a scos de la vânzare și celelalte băuturi pe bază de cafeină. Cu toate acestea, elevii pot consuma în continuare băuturile în afara colegiului, considerându-se că dincolo de porțile școlii, părinții sunt cei responsabili de comportamentul copiilor.

Noi nu interzicem nimic. Vrem doar să stopăm vânzarea lor în interiorul colegiului pentru că nu încurajăm consumul băuturilor energizante.”, a declarat Stephen Diehl, directorul colegiului Middlebury.

„Am învățat la psihologie că energizantele favorizează relațiile intime și consumul de droguri.”, a declarat pentru edition.cnn.com, o studentă susținătoare a proiectului împotriva energizantelor.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate