Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Beneficiile regimurilor de curăţare

in Regim alimentar/Sanatate

Exista patru procese dietetice primare. Acestea sunt dieta de bază (alimentare pentru sănătate), Dieta de curăţare, Dieta de alergie scăzuta şi postul.

Ultimele trei sunt procese terapeutice, postul fiind cel mai puternic. Aceste programe pot şi ar trebui să fie modificate uşor, pentru a se potrivi fiecărui individ. Având aceste opţiuni standardizate din care putem alege, suntem capabili să iniţiem vindecarea la un nivel adecvat pentru nevoia de schimbare a fiecărei persoane şi pentru capacitatea ei de a se schimba. Cele mai frecvente opţiuni propuse sunt probabil dieta de curăţare, de la 5 la 10 zile, urmată de alimentaţia de bază pentru standardele de sănătate de orientare hrana completă.

Postul

Postul este procesul de curăţare cel mai profund, care se poate întreprinde. Dieta de curăţare oferă o alternativă blând la post şi este următoarea opţiune eficientă.

Pentru majoritatea persoanelor, mediul calm şi relaxat, atât de necesare pentru postul eficient, nu sunt disponibile pentru stilul lor de viaţă agitat. Ca atare, condiţiile de repaus alimentar nu prezintă o opţiune sigură şi viabilă.

Transformările în urma detoxifierii şi emoţionale pot fi prea severe şi pot deveni rapid măi degrabă dăunătoare, decât valoroase. Dieta de curăţare oferă o abordare mai practică şi eficientă.

Dietele de curăţare

Atunci când se aplică în mod corect, dietele de curăţare sunt foarte bune. Ca atare, ele crează o bază minunată de sănătate. Bolnavii şi / sau supraponderalii, de obicei, oamenii vor fi gata emoţional să abordeze o „curăţire”. Prin urmare, o astfel de oportunitate nu ar trebui să fie irosită. Programe de curăţare sunt întotdeauna indicate pentru cei care suferă de artrită şi pentru orice condiţie toxică sau congestie mucoasă; în aproape orice boală, de fapt.

Fructele şi legumele, care formează baza în această dietă, sunt produsele alimentare alcalinizate şi acest lucru este un program de alcalinizare extremă. Ca atare, sunt deosebit de valoroase pentru constituţia excesivă de acid. Acesta va distruge în mod eficient acumularea de acid şi uree, care sunt responsabile de inflamarea prezenta în articulaţiile celor care suferă de artrită.

Dieta

Aceasta este foarte simplă şi implică doar consumul de fructe şi legume şi de băut numai apa, distilată sau filtrată, ceaiuri din plante medicinale şi sucuri din fructe proaspete şi legume.

Trebuie să iti fixezi un obiectiv. Alege fie 5, 7 sau 10 zile, cu opţiunea de a extinde pe o perioadă un pic mai lungă, atunci când obiectivul este atins.

Contraindicaţii Această abordare dietetică nu este pentru cei care sunt grav anemici sau care au un deficit nutriţional. În astfel de cazuri, este întotdeauna mai bine să începeţi cu un regim de calitate, hrana completă şi suplimente. După 4-6 săptămâni, în funcţie de modul în care aceştia răspund, aţi putea lua în considerare o „curăţare”.

Postul şi regimul de a nu trebui să fie aplicate în timpul sarcinii şi alăptării. Aceste diete sunt ideale pentru a forma o stare de sănătate bună înainte de sarcină, dar ele nu oferă aproape nicio proteină şi vitamine B foarte puţine, fier, calciu sau alte elemente nutritive, necesare din abundenţă în timpul sarcinii.

O dietă de curăţare cu fructe, legume şi suc este cea mai eficientă şi este destul de adecvată şi sigură pentru majoritatea oamenilor. Cu toate acestea, experienţa a demonstrat că sunt câteva tipuri de produse alimentare suplimentare, care pot fi adăugate la dietă, făcând procesul mult mai confortabil, fără a sacrifica niciun beneficiu.

În ultimul an, practic, toate programele de curăţare au inclus orez brun, migdale şi avocado în proporţie limitată.

Orez brun …. până la o cană, gătit pe zi.

Migdale …. până la douăzeci pe zi.

Avocado …. până la o jumătate pe zi de avocado mic.

Orezul brun nici nu formează acid, nici nu alcalinizează, este neutru. Migdale sunt doar nuci alcalinizante. Avocado oferă uleiuri esenţiale devenind, astfel, o sursă de acizi graşi esenţiali, care ajuta foarte mult la pierderea în greutate.

Reacţii la curăţare

Fii constient de faptul că acest tip de regim alimentar de curăţare va face exact asta … va curața.

 

 

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Regim alimentar

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate