Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Bere cu ambalaj comestibil pentru animalele oceanului

in Evenimente/Extern/Stiri online

Compania americană de bere, Saltwater Brewery, a scos pe piață berea cu ambalaj comestibil din material biodegradabil 100%. Ambalajul dozelor de bere este fabricat din orzul și grâul rezultat în urma procesului de fabricare a berii și care dacă ajunge în apă, constituie hrana perfectă pentru fauna marină.

Inedita idee a producătorilor de bere a venit ca soluție pentru a proteja animalele și mediul înconjurător. Din cauza ambalajului de plastic al băuturilor, animalele ajung adevărate victime, cum ar fi broaștele țestoase prinse în inelele de plastic ale ambalajului și cresc apoi cu diformități, ori a pescărușilor care înghit plasticul și le rămâne în aparatul digestiv.Saltwater Brewery2
Potrivit declarațiilor reprezentanților companiei Saltwater Brewery, făcute în presa internațională, în anul 2015 americanii au consumat 24 de miliarde de litri de bere, iar jumătate din această cantitate a fost comercializată în doze. Noua bere cu ambalaj comestibil va costa puțin mai mult, dar compania se așteaptă la o reacție pozitivă din partea consumatorilor.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate