Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Bere servită în pahare de ciocolată. Vezi cine a avut ideea trăznită

in Evenimente/Extern/Stiri online

În Londra a fost inaugurat un bar construit integral din ciocolată. Pentru a pune pe picioare localul de cinci metri lungime și doi lățime, s-a folosit aproximativ o jumătate de tonă din dulcele ingredient.
În interiorul barului clienții au putut savura o bere rece din pahare comestibile, făcute din ciocolată. Mai mult decât atât, Prudence Staite, designerul culinar a redat toate detaliile unui bar obișnuit, cum ar fi scaunele, o tablă de darts și un televizor pe care au fost ilustrate, tot din ciocolată, momente din Cupa Angliei.

Din păcate, clienții nu s-au putut bucura pentru prea mult timp de ineditul bar, pe alocuri s-a topit, iar restul a fost devorat de pofticioși.bar cioco
Ideea barului de ciocolată aparține brandului danez de bere, Carlsberg, care a dorit o altfel de campanie de publicitate cu prilejul sărbătorilor pascale, folosind cele mai iubite lucruri de englezi, berea și ciocolata.

Potrivit unui studiu businessinsider.com, Marea Britanie se află pe locul 5 în topul țărilor consumatoare de bere. Aici se bea 131,1 litri de bere pe cap de locuitor, adică 53% din totalul de alcool consumat.

sursa foto:Twitter

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate