Biscuiti cu fulgi de ovaz si miere

in Agronomie
Loading...
Ingrediente:

100g de fulgi de ovaz,
220g de faina integrala,
1 lingurita de scortisoara macinata,
220g de zahar (de preferat zahar brun), putina sare,
1 lingurita de bicarbonat de sodiu,
220g de unt topit,
3 linguri de miere,
1 plic de zahar vanilinat,
6 linguri de lapte,
2-3 linguri zeama de portocale.

Am amestecat bine toate acestia si am mai adaugat zeama de portocale (2-3 linguri).

Preparare:

Intr-o tigaie se omogenizeaza pe foc mic untul cu miereea si cu laptele. Dupa ce se raceste se adauga celelalte ingrediente.

Intr-o tava se pun mici mingi din aluat si se coc.
Se serveste langa ceai sau cu fructe.
Este desertul ideal pentru copii.

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.