Body Paint și o plimbare pe stradă. Cum au reacționat oamenii când au realizat că de fapt tânăra nu poartă haine. VIDEO

in Evenimente/Extern/Stiri online

O tânără ”îmbrăcată” cu vopsea a ieșit la plimbare. Părea că poartă jeans și tricou mulat alb, dar de fapt unicul articol vestimentar pe care îl avea era un chilot. Bărbații s-au holbat la blonda din fața lor, iar vopseaua a ieșit rapid în evidență.

”M-ai uitat cam 15 secunde până să îmi dau seama dacă e real”, mărturisește un tânăr impresionat de apariția inedită a frumoasei blonde. Cu toate acestea, oamenii și-au dat seama destul de repede că tânăra este o operă de body painting.

Ineditul experiment a fost pus la cale de către artistul grafic Pashur House. La final, tânăra vorbește despre încrederea în sine cu lacrimi în ochi.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.