Boli tratate cu laptisor de matca

in Agronomie

Lăptişorul de matcă, datorită marii sale bogăţii în substanţe nutritive vitale, este considerat un excelent aliment. Totuşi, deoarece este consumat în mod obişnuit în cantităţi foarte mici (adesea mai puţin de un gram pe zi ), este mai bine să fie considerat ca un „mini-aliment”. Chiar dacă este un „mini-aliment”, poate fi folosit la salvarea vieţilor unor oameni (copii, oameni în convalescenţă sau cei ce se recuperează după operaţii) care nu au suficientă energie să digere normal, mâncare mai mult sau mai puţin complexă .

 

În plus, lăptişorul de matcă, are proprietăţi puternice care protejează larvele de albine şi mătcile împotriva multor micro-organisme periculoase ca bacterii, virusuri etc. De asemenea Induce diferenţierea larvei de albină lucrătoare în matcă. Acesta este unul dintre cele mai importante şi misterioase efecte ale lăptişorului de matcă pentru colonia de albine. Proprietăţile sale „feminine” explică folosirea lui în multe afecţiuni sexuale şi genitale, dar şi în tratarea sau ameliorarea altor boli ale organismului.

Laptisorul de matca este folosit pentru prevenirea si amelioarea a numeroase afectiuni medicale. Printre aceste se numara anxietatea, arteroscleroza, artrita, fracturile de oase , astmul, depresia, oboseala, lipsa apetitului sexual, pierderea parului, impotenta sau insomnia. Laptisorul de matca este util si in tratarea bolilor de ficat si rinichi, ulcerelor stomacale, simptomelor femeilor aflate la menopauza, varicelor si tensiunii arteriale. Laptisorul de matca este ideal si pentru intarirea sistemului imunitar si pentru tratarea diverselor afectiuni ale pielii.

Este bogat in complexul de vitamine B, ceea ce duce la stimularea metabolismului. Ajuta in procesarea proteinelor, a carbohidratilor si lipidelor. Creste absorbtia de oxigen, ceea ce duce la eliminarea oboselii.

 

Ii este atribuit un rol important deoarece protejeaza sistemul cardiovascular, pulmonar si imunitar, reduce colesterolul, ajurta la digestie si cel mai important este ca ajuta si creerul.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.