BOMBA ANULUI în showbiz: Oana Lis este însărcinată Cine este tatăl

in ShowBiz

Cuplul a avut o nuntă de vis în anul 2011. Îmbrăcați foarte elegant, cei doi au făcut senzație în ziua cea mare. În drum spre biserică, Oana și Viorel Lis au mâncat cu poftă din turta miresei și s-au grăbit ca să meargă la biserică, unde ceilalți îi așteptau cu nerăbdare. Astfel, la 4 ani distanţă de când cei doi şi-au depus jurămintele în faţa altarului, Oana a dat de înţeles că ar fi gravidă.

Bunica Oanei Lis a fost cea mai fericită când și-a văzut nepoata mireasă și le-a urat mirilor mulți copii, în special fetițe. Urarea bunicii nu a avut până acum sorți de izbândă, dar timpul nu este pierdut.

12376030_967154516672497_759662289199659379_n

„O iubesc de foarte mult timp. Ea probabil m-a iubit fiindcă eram primar, dar eu o iubesc din ce în ce mai mult”, a declarat Viorel Lis, după ce soția sa a fost furată.

În plus, Oana Lis a făcut nişte declaraţii în care dă de înţeles că este gravidă. De când l-a cunoscut pe Viorel Lis, Oana și-a dorit extrem de tare să devină mamă, însă acest lucru nu a fost posibil până acum.

Cei doi au fost foarte aproape ca să devină părinți, însă Oana a pierdut sarcina, iar fostul edil și-a luat gândul de la a mai fi tată la 71 de ani, mai ales că mai are copii din căsătoria cu fosta soție.

Oana nu renunță la acest vis și este dispusă ca să facă orice pentru a-și îndeplini cel mai mare vis în viață. Invitați la „Un show păcătos”, Oana a dezvăluit că nu mai ia pastile și că ar încerca și o fertilizare in vitro.

„Nu mai iau pastile antidepresive. Când luam, nu aveam voie să rămân însărcinată, însă acum aș putea”, a spus Oana. În ultima perioadă, Oana Lis a povestit că nu se mai poate abține de la mâncare.

Oana Lis a spus că după 17 ani de relație, viața sexuală nu mai este ca odinioară. „Între sex și tiramisu, aleg tiramisu. Și dacă aș fi cu Brad Pitt ar fi intervenit rutina. Normal! Cu oricine ar fi o partidă de sex, eu prefer o masă la restaurant”, a spus Oana la emisiunea „Un Show Păcătos”.

„E o jignire la adresa mea și nu îți permit”, a replicat Viorel Lis. Fostul primar al Capitalei nu a ratat ocazia de a-l ironiza pe Silviu Andrei: „Și tu ești gras! Uite ce sâni ai!”.

Oana Lis a povestit și ce comandă la restaurant: „Sunt pofticioasă. Au fost zile în care mâncam 12 bucăți de tort într-o zi”.

Oana (36 de ani) şi Viorel Lis (71 de ani) sunt împreună de la sfârşitul anilor 90 şi formează unul dintre cele mai nonconformiste cupluri din showbiz-ul autohton. Între ei este o diferenţă de 35 de ani.

Citeste mai mult pe romaniatv.net

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.