Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Bon fiscal si la Biserica?

in Articole

În fiecare dimineaţă, înainte de a intra în atelier, mă duc la o „alimentară” din sat pentru de-ale gurii, gâtului şi plămânilor. Fix aşa am procedat şi azi, numai că de data asta am avut o surpriză: nici n-am apucat să scot banii din buzunar că vânzătoarea s-a repezit la mine:
-Stai, stai, nu-mi plăti nimic!
Pentru o clipă am crezut că e ziua în care proprietarii magazinului fac cinste, dar femeia m-a lămurit rapid:
-Îmi dai banii, că nu suntem Armata salvării, dar numai după ce îţi dau bonu’. Că s-a schimbat codu’.
Bun, dacă tot „s-a schimbat codu”, cum vor proceda sătenii mei duminică, la biserică: nu vor plăti lumânările şi tămâia până ce dascălul nu le va da bon fiscal? Sau vor merge mai departe, ca şi până acum, pe barba popii?

Sursa: Facebook

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate