Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

BRAVO LOR! Medalii de aur şi bronz pentru lotul olimpic al României

in Educational

Lotul olimpic al României şi-a adjudecat patru premii (două medalii de aur şi două medalii de bronz) la XXIX-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Informatică (IOI 2017), desfăşurată la Teheran (Iran), în perioada 28 iulie – 3 august.

Medaliile de aur au fost obținute de Ștefan Constantin-Buliga (clasa a XI-a/ Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu” din București) și Tamio Vesa-Nakajima (Liceul Vocațional Pedagogic „N. Bolcaș” din Beiuș, județul Bihor), laureat cu aur și la Olimpiada de Informatică a Europei Centrale din acest an, precizează MEN.

Tamio Nakajima Vesa este deja acceptat la cea mai faimoasă universitate din lume în domeniul tehnic, Massachussets Institute of Technology din Boston, Statele Unite, scrie bihon.ro.

Medalii de bronz au fost câștigate de Costin Andrei Oncescu (clasa a XI-a/ Colegiul Național „Dinicu Golescu” din Câmpulung Muscel, județul Argeș) și Andrei Costin Constantinescu (clasa a XII-a/ Liceul Internațional de Informatică din București).

Echipa României a fost însoțită și coordonată de Szabo Zoltan (profesor la Liceul Tehnologic „Petru Maior” din Reghin/ ISJ Mureș) și Răzvan-Dan Sălăjan (student la Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca). Olimpicii vor reveni în țară vineri.

Sursa: realitatea.net

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Educational

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate