Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

BREXIT.Cele mai amuzante glume si reactii de pe Twitter.

in Evenimente/Extern/Galerie/Politic

Toata lumea vorbeste despre Marea Britanie si despre decizia de a iesi din Uniunea Europeana,in urma unui referendum.

Oameni cu simtul umorului din lumea intreaga au avut viziunea lor despre Brexit ,fie pentru a-si arata sprijinul,fie pentru a-si arata dezaprobarea.

In orice caz,aceste ilustratii si meme-uri sunt extrem de savuroase,principalul lor scop este sa ne faca sa radem,indiferent de opinia noastra cu privire la referendum sau la alta chestiune politica.

Sa radeti in hohote!

71brexit-jokes-1-768x523brexit-jokes-1-768x600brexit-jokes-3-768x600 brexit-jokes-4-768x480brexit-jokes-6brexit-jokes-7britain-leaving-eu-greece-but-im-staying-brexitCdLVHjHWwAAT6M2CkXuU8eXEAAJIbzCls78l-WYAAjo1eClsifvUUoAAaiuOClsk7WsUkAAXk0AClsShs6UsAACAurClstpDzWAAAoiAkClt4zWlXEAATMgJCltDs1pWAAAGAvmCltLtOlWYAEHiHTCltJ4gaXIAAkj1-CltLUHBUYAAR-WZCltNplBWAAAxnPGClw7MBHWEAAAwRlClxiNKBVYAIhIIGSuch-Sweet-Sorrow-Cartoon-BrexitThe-Ins-and-Outs-of-it-Cartoon

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate