Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Brigitte Sfăt face dezvăluiri incredibile despre aventurile soțului său: „Mă înşală cu progenituri fără moralitate, purtătoare de boli venerice”

in ShowBiz

Brigitte Sfăt face dezvăluiri incredibile despre aventurile soțului său de 70 de ani.

Are 70 de ani, este unul din cei mai cunoscuți și titrați sportivi români dar și actual senator în Parlamentul României. Ilie Năstase este un român de succes care însă, la cei 70 de ani ai săi pare a găsi puterea de a își înșela constant nevasta, pe frumoasa Brigitte Sfăt.

Ce a scris pe facebook Brigitte Sfăt cu referire la aventurile lui Ilie Năstase

Chiar dacă căsătoria celor doi a mai trecut prin momente neplăcute se pare că nevastei lui Ilie Năstase i-a ajuns cuțitul la os. Aceasta a publicat pe contul său personal de facebook un text extrem de dur atât la adresa senatorului român cât și la adresa “progeniturilor fara moralitate, purtatoare de boli venerice” cu care soțul său o înșeală.

Postarea lui Brigitte Sfăt începe cu o întrebare adresată tururor femeilor înșelate care vor să-și păstreze aparența unei căsnicii fericite dar și a unui statut social demn. Brigitte le întreabă pe acestea cum reușesc să facă acest lucru și cum își ascund durerea, deoarece ei i se pare imposibil. Femeia vorbește despre curvele care se recomandă că sunt iubitele soțului ei, exact în cercurile pe care ea le frecventează, despre compromisuri, despre minciună și despre faptul că nu mai acceptă să fie umilită. Ea promite să publice toate informațiile pe care le află despre infidelitățile soțului său și să “dea de pământ” cu fiecare duduie care descopăr ca a încercat sa atenteze” la patul ei conjugal.

 Pe deasupra, soția lui Ilie Năstase susține că face acest lucru deoarece își iubește soțul și nu vrea să renunțe la el.

„Deci, m-am hotarat! De astazi, promit public sa dau de pământ cu fiecare duduie care descopăr ca a încercat sa atenteze la patul meu conjugal!”, a concluzionat Brigitte după ce în prealabil a afirmat sec „Am incercat si eu sa tac, sa ma consoloz cu gandul ca eu sunt sotia, dar sufletul meu urla,…”

Din păcate, dacă la cei 70 de ani ai săi, marele sportiv român se ține de femei ușoare, îi transmitem lui Brigitte Sfăt că va fi destul de greu să îi mai schimbe năravul.

Sursa: ro.blastingnews.com

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate