Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Britanicii au votat Brexit-ul. #WhatHaveWeDone? întrebarea care a invadat internetul

in Evenimente/Extern/Stiri online

După ce rezultatul referendumului a arătat că 52% dintre britanici și-au dorit ieșirea din Uniunea Europeană, presa internațională precizează că de fapt cetățenii nu au știut ce implică o astfel de acțiune. „Întreaga lume este îngrijorată de efectele referendumului care a decis ieşirea Marii Britanii din UE. Şi, chiar dacă liderii campaniei pro-Brexit celebrează victoria, se pare că britanicii nici măcar nu au ştiut pentru ce au votat„, comentează cotidianul american The Washington Post.

Peste 22.000 de tweet-uri ale britanicilor au conținut întrebarea #WhatHaveWeDone?, întrebare deja devenită un trend pe internet. Google menționează că după încheierea votului s-au intensificat căutările cu privire la consecințele ieșirii unui stat din UE, dar și despre ceea ce înseamnă Uniunea Europeană, ceea ce a dus la concluzia că britanicii nu au știut cu exactitate ce votează. „Chiar dacă am votat pentru ieşirea din UE, m-am trezit azi dimineaţă şi pur şi simplu m-a lovit realitatea. Dacă aş avea ocazia să votez din nou, aş vota să rămânem în UE„, a declarat o femeie pentru postul ITV News.

După ce cetățenii din Marea Britanie au votat se pare din efect de turmă, acum peste 141.640 de persoane au semnat o petiție prin care se cere reorganizarea referendumului pe aceeași temă, petiție ce urmează să fie analizată de Ministerul de Interne.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate