Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Bucurie pentru fumatori! Propuneri care schimba locurile in care se poate fuma.

in Evenimente

Senatorii din comisia Juridica au avizat, miercuri, favorabil o serie de propuneri care schimba definitia locurilor in care se poate fuma.

Potrivit modificarilor aduse:

– spațiul public închis în care nu se poate fuma este format dintr-un acoperiș, plafon sau tavan care este încadrat de pereți de jur împrejur

– fumatul va fi permis în camere special amenajate, cu respectarea următoarelor condiții – să servească exclusiv fumatului și activităților asociate fumatului, cum ar fi de exemplu consumul de cafea, băuturi calde sau băuturi răcoritoare.

Vasilica Miron, senator PNL, a arătat că a primit petiţii de la restaurante, arătând că există situaţii în care clienţii spun că merg afară să fumeze şi nu mai achită nota de plată. ‘Am primit şi foarte multe petiţii de la restaurante, cluburi, pub-uri. În ultima perioadă, după ce că au venituri foarte mici din cauză că nu se mai fumează, se confruntă şi cu alte probleme pentru că, de exemplu, în Centrul vechi toţi spun că ies la fumat şi nu-şi mai achită notele de plată’, a arătat ea.

Proiectul se afla momentan in stadiul dezbaterilor din comisiile parlamentare si poate fi schimbat pana cand intra la votul in plenul Senatului. Forma adoptata de Senat trebuie ulterior votata si de Camera Deputatilor.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate