Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Bugetarii, ÎNGRIJORAŢI de acordarea voucherelor de vacanță! Ce a declarat Ministrul Turismului

in Stiri online

Voucherele de vacanță au stârnit pasiuni printre bugetari, asta în condițiile în care toți se așteptau să beneficieze de ele chiar anul acesta. Doar ca ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre a explicat destul de clar că instituțiile publice vor hotorî, în funcție de bugetele disponibile, când vor acorda această facilitate. Ministerul Turismului a făcut deja tot ce ținea de el, creând cadrul legal pentru această facilitate.

“În programul de guvernare am spus următorul lucru: până la 1 iulie 2017 creăm temeiul legal. De ce? Până la termenul prorogat pe ordonanţa veche, odonanţa 8/2009, spunea că se prorogă termenul pănă pe 29.08 2017. Când am venit la guvernare, am schimbat şi am prorogat până la 31.12.2017 şi am venit cu Ordonanţa 46/2017 şi am spus foarte clar: în perioada 1 iulie 2017-30 noiembrie 2018, instituţiile publice centrale, locale şi companiile de stat vor da prime de vacanţă, indemnizaţii de vacanţă, sub formă de vouchere de vacanţă în valoare de 1.450 de lei”, a spus Mircea Dobre într-un interviu pentru Capital.

Însă bugetarii sunt în continuare îngrijorați că o parte din ei vor rămâne fără această promisiune îndeplinită. Ministrul Turismului a subliniat că toţi bugetarii vor primi vouchere de vacanță, de la femeia de serviciu la director.

„Dacă nu se dau la această rectificare, trebuie bugetate pentru 2018. Nu există să nu se mai dea deloc”, a dat asigurări Mircea Titus Dobre.

Sursa: bugetul.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate