„Buna, sunt Liza. AM O RELATIE AMOROASA CU SOCRUL MEU. Nu stiu ce sa fac. Sotul meu cred ca a aflat…”

in Articole

Şi-a părăsit SOŢUL pentru SOCRU. Cum a aflat bărbatul este incredibil: Am bănuit-o că are pe cineva… FOTO

O femeie din Marea Britanie şi-a părăsit soţul după un an de căsătorie. Inedit este faptul că ulterior s-a căsătorit cu propriul socru.

Liza Goddard, din Grimsby, o femeie de 36 de ani din Marea Britanie, a reuşit să şocheze vecinii, după ce a divorţat de soţul ei, Jason Harwood, de 35 de ani, dintr-un motiv bizar. Căsnicia lor a durat doar un an, perioada în care cei doi au locuit alături de tatăl bărbatului, un bătrân de 74 de ani, potrivit Daily Mail.

Inedit este faptul că la scurt timp după ce actele de divorţ au fost semnate, femeia s-a recăsătorit rapid chiar cu cel care îi fusese socru, cu tatăl lui Jason, fără ca fostul soţ să ştie acest lucru. În momentul în care bărbatul a mers să îşi felicite tatăl a fost şocat să descopere că nouă lui mama vitregă este chiar fosta soţie.

Jason a mărturisit că a avut la un moment dat suspiciuni în legătură cu soţia să, dar că nu s-a gândit niciodată că amantul ar putea să fie chiar tatăl sau.

muslim_youth_and_marriage_07900400

 

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.