Buzau si Caracal cu ceasuri care arată ora IIII în loc de IV

in Evenimente

În parcul Marghiloman din municipiul Buzău a fost montat recent un ceas. Cadranul ceasului este însă greşit, ora 04.00 este scrisă IIII în loc de IV.

ceas-600x400

Muncitorii care au lucrat la modernizarea complexului spun că orologiul ar fi fost adus tocmai din India, scrie Adevarul.   Autorităţile au sesizat eroarea abia după ce piesa a fost montată în parc şi caută explicaţii. ”Eu doar ce am văzut după sesizările dumneavoastră iar la recepţia lucrării ne vom interesa dacă este o eroare sau nu”, a declarat Alexandru Dunel, viceprimarul Buzăului.

Un astfel de ceas este instalat şi în gara din Caracal.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*