Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Ca românul, nu-i niciunul! Specularea orei de vară a stat la baza fraudării unei agenții de pariuri din Dolj

in Articole/Diverse/Stiri online
Uneori românii dovedesc cât de bine știu să speculeze momentul. În cazul unei agenții de pariuri din Gorj, mai multe persoane au speculat trecerea la ora de vară și au cumpărat tichete la extragerea Loteriei din Grecia, cunoscând deja rezultatele. 
 Agenția de pariuri este deținută de unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc din țara noastră, SC Baum SRL.
 Reprezentanții agenției  din comuna Mușetești, Gorj, spun că pe 26.03.2017, un parior aflat în agenție a plasat mai multe tichete vizând extragerile Loteriei din Grecia, după ce a observat că sistemul informatic nu actualizase automat ora de vară. Persoana respectivă a aflat probabil din mediul online rezultatele Loteriei din Grecia pe care după aceea le-a folosit împreună cu alți 15-20 de prieteni.
 Câștiguri de zeci de mii de lei au fost plătite după aceea de angajata agenției de pariuri, care nu a suspectat nimic anormal, dar resursele financiare s-au epuizat. Culmea tupeului, cei care nu au putut să-și încaseze câștigurile, au solicitat intervenția poliției.
 Misterul fabuloaselor câștiguri de la Mușetești,  a fost elucidat de reprezentanții companiei SC Baum SRL, care conform regulamentului de joc, au acordat cota 1 pe respectivul eveniment.
 Ce înseamnă cota 1?
 Cei care au pariat la un eveniment, își pot recupera banii pariați, dar nu și presupusele câștiguri.
 Operatorul de jocuri de noroc se va adresa și organelor de poliție, deoarece multe câștiguri au fost deja plătite, acesta constituind un demers evident de fraudare a companiei care se poate demonstra prin ora de pe tichetele de joc(ulterioară extragerii care a fost efectuată în Grecia) și prin înregistrările camerelor de supraveghere ale agenției din Mușetești.
 Pentru recuperarea prejudiciului creat, operatorul de jocuri de noroc se va adresa și organelor de anchetă penală.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate